Home > Fitness Coach Academy > Řekli o nás

Řekli o nás


Reference aneb slova našich absolventů.


„Výborný výklad, naslouchá, doporučí, poradí v dané oblasti. Skvěle zkušenosti. Rozhodně doporučuji aspoň jedno školení absolvovat, za mě výborný.“

Markéta V.

 

„Školeni u Filipa jsou super – už jsem přihlášen na další a těším se.“

Filip G.

 

„Vřele mohu doporučit lektora Filip Rata. Již jsem u něj byl na biomechanice kloubů a výklad přístup i zapamatovatelnost pro naslouchající je na velmi profesionální úrovni. Na Tento kurz samozřejmě opět jedu. Pokud chceš ty nejlepší informace tak neváhej.“ (biomechanika kloubů)

Pavel P.

 

„Filipe, ještě jednou děkuji za Tvůj skvělý výkon. Je mi líto, že to odnesl Tvůj hlas. Dej se brzy do pořádku. Držím palce. Ještě prosím o zaslání Tvé prezentace. Cvičitelé a trenéři budou rádi. Tak ještě jednou děkuji. A přiznám se, že mi udělalo radost, že i mladý člověk jako Ty, přistupuje ke své práci tak zodpovědně a s pokorou. Děkuji a zdravím, Zuzka.“

Zuzka M. (vzdělávání činitelů Sokolské Obce)


A co říkáme my?



Jsme si vědomi toho, že každé slovo má svojí váhu. Slovo má být nositelem informace. A každá informace má svůj smysl a účel. Dáváme prostor i pro dialog a to i protože nikdy nevíme, kdo poslouchá na druhé straně. Záleží na tom, aby informace zůstala stále informací a nikoliv dezinformaci nebo prázdnou větou. Informaci vnímáme jako něco prospěšného. Něco co člověka obohatí. A to ať už ji vnímáme jakýmikoliv smysly. Zbytek je už jen o tom, jak  k získané informaci přistupujeme.

˙˙˙˙˙Ve zkratce … řešíme to, jestli posluchač ví, o čem se právě bavíme. Jestli je to pro něj dostatečně srozumitelné.

My jako FCA nevzdáváme práci s vysvětlováním či popisováním jednotlivých principů a faktů, které už i třeba byly vysvětlovány někde dříve a někým jiným. Zaměřujeme se na osvojení jednotlivých informací. Děláme to tak, aby informaci člověk nejen pochopil, ale aby i s ní pokud možno zacházel tak, že mu bude prospěšná a zároveň tak, aby si pak ten člověk, nejen před ostatními, ale i třebas i sám před sebou samotným, pak někdy nemusel připadat jako “blbec”. Chceme lidem pomoci vytvořit reálný nadhled. Ve zkratce: … Správně uvést informaci do praxe. Předat inforamce tak, aby posluchači k něčemu předane informace byly.

Vůbec se nedivíme se tomu, že i v dnešní době někdo něco neví, nebo něco dělá a ne zrovna úplně šťastně. V době, kdy informace lítají všude kolem nás. Informací je kolem skutečně mnoho a život jen jeden. Zkusme proto zvážit, jak se k informacím budeme stavět. To zvážení a stavění se k samotným informacím je investice. A když někdo něco neví, tak ať se prostě zeptá. My když něco sami nevíme, tak se to také nebojíme říct. Nebo se nebojíme zeptat. Sami rádi dohledáme odpověď neboť i my sami se rádi necháme obohatit. To co často aplikujeme při našich přednáškách, je kritické myšlení. Nebojíme se ho. Preferujeme fakta. A to jak vědecky podložená, tak i fakta získaná vlastní nebo i cizí zkušeností. V každém případě zohledňujeme i onen zdroj, který konkrétní informace získal a i to, za jakých podmínek je autor získal. Protože jinak je získaná informace jen získanou informaci bez jakéhokoliv kontextu a to už výslednou informaci také zabarvuje. Nejen já sám, ale někteří další mě označují až za hnidopicha. Ano jsem. Sám chci informaci chápat a to tak, abych ji dokázal dál předat. Jinak jsem ve své profesi k ničemu. A má profese mě baví. I všechny s kým spolupracujeme. I podle toho si vybíráme své spolupracovníky.

Závěrem:… “Jako garanti kolektivu Fitness Coach Academy věnujeme oblasti fitness velmi mnoho. Naplňuje nás a vidíme v ní smysl. Vyzkoušejte libovolný seminář od nás a věříme, že to pro Vás nebude ztráta času. Vynasnažíme se.” (Filip Rata, 2018)