Home > Fitness Coach Academy > Další školení na vyžádání stávajích účastníků. Chceš se také zúčastnít našeho dalšího školícího bloku “Fitness Coach – Funkční trénink v praxi aneb Funkční trénink v akci (2022)”

Další školení na vyžádání stávajích účastníků. Chceš se také zúčastnít našeho dalšího školícího bloku “Fitness Coach – Funkční trénink v praxi aneb Funkční trénink v akci (2022)”


Víkendový školící blok zaměřený na praktická cvičení zahrnující prvky funkčního tréninku. Budeme čerpat z klinické terapie, Ido Portal, Lebert training System, Steve Jack (jeden z prvních šiřitelů funkčního tréninku v ČR i ve světě). Budeme čerpat i z dalších zajímavých konceptů, jako jsou Crossfit, Tabata a mnoho dalších.

Našim cílem bude podporovat všestrannost a vyvarovat se jednostrannému přetěžování.

Jednotlivé tréninkové koncepty dáme do kontrastu a ukážeme si, proč patří do funkčního tréninku a proč jsou pro funkční trénink zajímavé. Budeme používat načiní jako je TRX, Bosu, Buddy System, Equalizer, kettlebell, lodní lana, GUN-eX, Indoboard a další. Přičemž  hlavním náčiním budou naše vlastní tělo.

Věnovat pozornost budeme Core training a diagnostice. Sáhneme do oblasti jako je kruhový trénink a do tvorby tréninkových jednotek. Budeme rozšiřovat naše znalosti, rozvíjet naše koordinační dovednosti a v neposlední řadě podporovat rozvoj naší kondice. Tento víkend bude věnován pohybu, a proto se zde budeme hodně hýbat. Nečekejte zde jen pasivní příjem informací😊Ukážeme, vysvětlíme. Prostor pro diskuze a dotazy budou. Jsme rádi, když se lidi ptají, ale JEN sedět a diskutovat opravdu nebudeme😊 Registrační formulář naleznete níže na této stránce. Budeme se těšit.



Cena kurzu:

4800,-

Místo konání:

Wellnesscentrum Fit Top

Seifertova 49, Praha 3, 130 00. (Tram zastávka „Husinecká“) Pro navigaci MHD doporučujeme použít www.idos.cz

Lektor:

Mgr. Filip Rata, DiS.

Zahájení:

(sobota) od 9:00 hodin ráno (výuka bude probíhat do 17:00 hodin)

Pokračování:

Hned následující den (neděle) od 9:00 hodina závěr celého výukového bloku je opět v 17:00 hodin.


Tipy a doporučení:

–      S sebou dostatek cvičebního oblečení (osobní doporučení 4x cvičební oděv na celý víkend). Výuka bude průběžně provázena praktickými ukázkami a byla by škoda si při ní, jakkoliv snižovat svůj komfort.

–      Oceníme i Vaše vlastní otázky. Hlaste je předem nebo nás šokujte přímo při výuce. Mentálně uneseme cokoliv.

–      Doporučujeme se dostatečně vyspat😊Ale před výukou😊 Ať máme všichni svěží hlavy.

Těšíme se na Vás

Tým Fitness Coach Academy


Registrujte se zde


Registrační formulář


     Odesláním přihlášky souhlasíte se zpracováním osobních údajů v souladu se zněním Zákona o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. Odesláním poskytuji souhlas s použitím osobních údajů, obsažených v přihlášce Fitness Coach Academy, pro účely interního zpracování a uchování v personální databázi Fitness Coach Academy.

Fitness Coach Academy Contact