Home > Fitness Coach Academy > Funkční trénink

Funkční trénink

Funkční trénink je termín, který můžeme slyšet z tisíce koutů. Co to vlastně je, jaké jsou jeho pravidla, co tam ještě spadá a proč, se můžete dozvědět zde. Pojďme si společně rozšířit obzory. A nenechme se slepě masírovat cvičební nabídkou.



Jednodenní víkendové školení


Fitness Coach/Funkční trénink a trénink na strojích – praktický jednodenní školící blok, kde budou proti sobě postaveny jednotlivé cvičební principy. Proč? Abychom z jednotlivých cvičebních proudů dokázali vytěžit individuální maximum. A abychom se vyhnuli zbytečným zraněním či selhání při snaze o dosahování našich cílů.


Dvoudenní víkendové školení


Fitness Coach/ Funkční trénink v praxi – Funkční trénink v akci – Tady se setkáme s funkčním tréninkem v plné palbě. Budeme provádět odborný výklad. Budeme praktikovat jednotlivé směry v jejich striktně stanovených dávkách, ať si nepleteme dojmy s pojmy. Protože co nezažiješ, sám nepodstoupíš, těžko vstřebáš či přijmeš. Tohle musíš prostě zažít.

Pro bližší info či registraci klikni na volbu školení viz. níže.


Fitness Coach/ Funkční trénink v praxi – Funkční trénink v akci 2 – k tomuto bloku dodáme pouze informaci takovou, že byl vyžádán našimi dosavadními absolventy, kteří jsou hladoví a chtějí ještě další hutné sousto toho, jak se ve světě ještě více rozvinout.

Pro bližší info či registraci klikni na volbu školení viz. níže.