Home > Fitness Coach Academy > Fitness Coach III – Funkční trénink a trénink na strojích 2024

Fitness Coach III – Funkční trénink a trénink na strojích 2024


“Definuj Funkční trénink”


     Funkční trénink a trénink na strojích. Dej své pevné místo oběma způsobům tréninku. Funkčnímu tréninku a i tréninku na strojích. Žádná verze neplatí absolutně a těžit se dá z obou proudů. Jaké cvičební metody mají přínos. Jaký přínos a proč, se dozvíš právě zde. Na školení od Fitness Coach Academy.

     Buď schopen vybrat ten pravý “Funkční trénink” anebo trénink vůbec, aby jsi dosáhl/a co nejlepších výsledků. Vybuduj skutečně funkční pohybový aparát. A slepě nekopíruj to, co vidíš kolem.

     Ukažme si jak a kdy co použít, abychom dosáhli co nejefektivnějšího tréninku s tím, že tomu opravdu porozumíme a budeme i umět odborně zdůvodnit jednotlivé prvky, které do něj implementujeme anebo do něj právě chceme implementovat.

     Tématem celého dne bude, proč třeba vývojová kineziologie, proč Crossfit, proč Ido Portal, proč Tabata, proč další řada trendů, autorů a směrů, abychom věděli, které jsou tedy ty správné/vhodné a proč. Na jednotlivé příklady si nejen že poukážeme, ale ochutnáme je přímo na vlastní kůži. Protože, když nezažiješ, tak nepochopíš.

Proč?

     Abychom snázeji porozuměli jednotlivým nuancím mezi jednotlivými způsoby cvičení a abychom uměli s nimi co nejlépe zacházet a uměli vybrat ten pravý.

Proto

     si utvoříme svůj vlastní pohled na tuto oblast. Oblast Funkčního tréninku, o které je tak často slyšet, ale vlastně málokdo ví co se v ní skrývá. Přihlaste se proto na tento seminář od nás. Bližší informace se dočtete níže, kde je i přímo uvedený registrační formulář.

Těšíme se na Vás. Tým Fitness Coach Academy

Termín konání :  Není zatím stanoveno, … další termíny školení ZDE

Místo konání:

Místo konání:

Wellnesscentrum Fit Top

Seifertova 49, Praha 3, 130 00. (Tram zastávka Viktoria Žižkov“) Pro navigaci MHD doporučujeme použít www.idos.cz

Přednášející: Mgr. Filip Rata, DiS.

Cena: 2900,-

V ceně: Certifikát o absolvování a skripta

Harmonogram školení

09:00 Zahájení školení

09:15 Držení těla – postura/atituda

09:45 Mobilita – páteř a ostatní kloubní spoje – strečink/mobilizace

10:15 Core – ne každý pod tím vidí totéž

12:00 Pauza

12:45 Funkční trénink (Crossfit, Tabata, Ido Portal a další variace funkčních tréninků)

15:45 Zdravotní cvičení

16:45 Cvičení na strojích

17:45 Sumarizace a ukončení školení


Registrujte se zde


Registrační formulář


     Odesláním přihlášky souhlasíte se zpracováním osobních údajů v souladu se zněním Zákona o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. Odesláním poskytuji souhlas s použitím osobních údajů, obsažených v přihlášce Fitness Coach Academy, pro účely interního zpracování a uchování v personální databázi Fitness Coach Academy.